Ruwbouw van A tot Z

Heeft u bouwgrond gekocht en bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ruwbouw? Of bent u van plan uw huidige woning grondig te renoveren? Reken op de uitmuntende service van Corona Construct voor uw ruwbouw in Oudsbergen en omstreken.

Nieuwbouwwoning

Dankzij onze ruime expertise en jarenlange ervaring in bouwwerken, leveren wij een perfecte ruwbouw af voor uw nieuwbouwwoning. Deze werken gaan van de fundering en bekistingswerken tot metselwerken en het plaatsen van de gevelsteen. Bovendien zijn we onderlegd in nagenoeg alle bouwstijlen: van modern tot hedendaags en traditioneel. Wij bouwen uw droomwoning!

Verbouwing en renovatie

Wilt u uw huidige woning graag uitbreiden met extra ruimtes? Dit nemen wij met plezier voor onze rekening. Van de afbraakwerken, het volledig strippen van uw interieur tot de volledige heropbouw: wij doen het allemaal. Uw volledige woning verbouwen of enkel een gedeeltelijke renovatie? Bij Corona Construct uit Oudsbergen is alles mogelijk. Ook voor bijgebouwen zoals garages en tuinhuizen kunt u bij ons terecht.

Laat het ons weten

Benieuwd naar het kostenplaatje voor de ruwbouw van uw nieuwbouwwoning of renovatie? Neem even contact met ons op en vertel ons over uw project. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.