Gepolierde betonvloer voor een unieke stijl

Een onderhoudsvriendelijke vloer die zowel geschikt is voor binnen én buiten? Corona Construct giet vakkundig uw gepolierde betonvloer in Oudsbergen en ruime omgeving.

Perfect voor een modern interieur

Houdt u van de moderne en hedendaagse stijl? Dan is een gepolierde betonvloer de perfecte afwerking voor uw interieur. Een betonvloer bestaat in een veelvoud aan stijlen en kleuren, waardoor het mogelijk is om deze vloer helemaal af te stemmen op de stijl van uw woning. Wilt u een betonvloer combineren met andere materialen? Of liever een hoogglanseffect? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien biedt een betonvloer voor binnen heel wat extra voordelen: ze zijn vuilafstotend én heel gemakkelijk in onderhoud. Tip: combineer uw vloer in gepolierd beton met bijhorende betonnen trappen voor een adembenemend effect.

Betonnen vloer voor buiten

Een oprit of terras in beton is net zoals een gepolierde betonvloer voor binnen dé trend voor moderne woningen. Ze ogen esthetisch heel mooi en afgewerkt, en zijn ook uiterst praktisch en degelijk. Gepolierd beton is een slijtvast materiaal met een enorme duurzaamheidsfactor. Verder zijn betonnen vloeren voor buiten ook te verkrijgen in heel wat uitvoeringen en stijlen.

Deskundig advies

Als specialist in het gieten van beton geven wij u eveneens deskundig advies over het onderhoud en de reiniging van uw betonnen vloer voor binnen of buiten. Zo bent u er zeker van dat u jarenlang kunt genieten van uw gepolierde betonvloer. Graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag verder.