Vakkundige metselwerken voor uw bijbouw

Uw huidige woning uitbreiden? Een bijbouw plaatsen in regio Oudsbergen? Dat doen wij voor u! Corona Construct is dé expert voor metselwerken en garandeert een perfecte uitvoering, helemaal op maat van uw project.

Puur vakmanschap

Uw huidige woning verbouwen of een nieuwbouwwoning laten bouwen? Vakkundige metselwerken zijn onmisbaar om uw nieuwbouw en renovatie tot een goed einde te brengen. Reken daarom op het vakmanschap van Corona Construct. Zo bent u zeker van de kwaliteit en duurzaamheid van alle metselwerken, en gaat u de volgende bouwfase zorgeloos tegemoet.

Metselen van uw bijbouw

Bij Corona Construct kunt u terecht voor het metselen van uw bijbouw, maar eveneens voor het metselen en verlijmen van andere bijgebouwen zoals garages, tuinhuizen en -muren leveren wij een onberispelijke service. Verder zijn we ook gespecialiseerd in siermetselen, voor zij die houden van een decoratieve uitstraling. Met siermetselen bekomt u vormen zoals vlechtingen en bogen in het metselwerk, en tilt u uw gevel meteen naar een hoger niveau. Welk soort metselwerk u ook kiest, bij Corona Construct bent u zeker van een schitterend resultaat!

Offerte en contact

Interesse in onze metselwerken voor uw bijbouw in Oudsbergen? Neem dan zeker even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We geven u graag deskundig advies.